вторник, 25 декември 2012 г.

Бижута Сваровски през 2012-та


Модната 2012-та година е към своят си край, въпреки това ще я запомним с едни от най-прекрасните модели бижута Сваровски които могат да се намерят на пазара към сегашният момент. Не знам какво е вашето мнение за продуктите на Сваровски, но аз мисля, че те са първокачествени и са създадени така че да подхождат на различни типове дами, чудесни при комбиниране с различни тоалети.

През изминалата година станахме свидетели на уникални пръстени, колиета, обеци и други аксесоари, кои от кои по-стилни и в тон със сезона, настроенията и разбира се модните трендове. Подчертаващи вътрешната красота и излъчването на всяка една дама която ги притежава. Една от най-вълнуващите колекции беше пролетната, която бе изпълнена с цветове от природата.

Естествено и лятото не бе подминато и беше уважено с прилична колекция от уникални бижута с кристали Сваровски. Серията беше събрала чудесно разнообразие от красиви пръстени и гривни изразяващи свободният дух на младите дами за които беше предвидена линията.


Есенно-зимната линия също беше препълнена с неочаквани предложения които малко или много ни стоплиха душата и окото. Тя включва чудесни обеци, гривни, пръстени и колиета подходящи за сезона. В общи линии годината беше страхотна изпълнена с уникални бижута Сваровски подходящи за всички възрасти и типове дами.

 Надявам се скоро да видим новата колекция която ще лансират за пролетта на 2013-та година и да станем свидетели на поредната чудесна линия и дори нейни собственички :). Сега мога да пожелая на всички само Весела Коледа и Честита Нова Година изпълнена с красиви модни изненади.




Няма коментари:

Публикуване на коментар