четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Три малко известни факта за Сваровски!

Предполагам ще ви е интересно да разберете кои са тези 3 малко известни факта за бижутата на Сваровски, но преди това малко ще поговоря за марката. Сваровски е австрийска фирма за изрязване на кристали и луксозни стоки. Обектът на дейност на сваровски е разделен на две части едната се занимава с производството на машини за рязане на кристали и подобни, а втората е свързан със създаването и лансирането на модните им бижута и аксесоари.

И сега да се насочим към тези три малко известни факта за сваровски.


1. През 2007-а година Сваровски започват партньорска дейност със Филипс, като започват да вграждат свои елементи в техните продукти. Така например вече могат да се намерят слушалки за музика декорирани с кристалите им, bluetooth устройства, преносими памети и всякакви други.

2, Кристалите на сваровски всъщност са най-обикновено стъкло. Да това е така, но с тази разлика че това стъкло е изрязано със специалните машини създадени и патентовани от Swarovski.

3.  Бижутата на сваровски трябва да се полират по често. Да поради по малката твърдост на техните кристали, се налага по-честото им полиране. Това се налага защото ние ги пипаме с пръсти, втриваме ги в дрехи или в косата си и те започват да губят блясък. Това лесно може да се коригира с полиране със кожен парцал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар